Google Clock 4.4: verbeterde timer, aanpassingen lay-out en meer

Google heeft de eigen klok-applicatie; Google Clock voorzien van een update. Het brengt de applicatie naar versie 4.4. De update brengt aanpassingen in de lay-out en een aantal andere verbeteringen. De laatste update van Google Clock stamt uit februari van dit jaar.

Google Clock 4.4

Google Clock 4.4 heeft wat aanpassingen gekregen in de interface van de applicatie. Zo zien we een gewijzigd instellingen-menu waarbij je sneller het volume aan kunt passen. Wanneer je voorheen de volumetoetsen gebruikte in de app, kreeg je het systeem-venster te zien voor het bepalen van het volume. Als je voortaan in de app de volumetoetsen gebruikt pas je direct het volume van het alarmgeluid aan naar de gekozen stand.

Het is al mogelijk om in Google Clock een timer in te stellen; wat handig kan zijn tijdens het koken. Vanaf versie 4.4 is het mogelijk om een trilalarm in te schakelen als de tijd van de timer om is. Kleine aanpassingen zien we verder in de uitlijning van icoontjes en het gebruik van het lettertype. Ook is de applicatie een stuk kleiner qua geheugen.

De update naar versie 4.4 van Google Clock kan je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Klok
Klok
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel