Spotify voegt bewerken van afspeellijsten toe aan app

Muziekdienst Spotify heeft een update uitgebracht voor haar Android-applicatie waarmee muziekliefhebbers eindelijk hun afspeellijsten kunnen bewerken. Het bewerken van afspeellijsten was voorheen alleen mogelijk op desktop en in de webversie van Spotify.

Afspeellijst bewerken in Spotify app

Spotify kondigde de komst van de functie enkele weken geleden aan met de opmerking dat een kleine groep gebruikers de functie zeer spoedig in de app te zien zouden krijgen. Het is niet duidelijk of slechts een kleine groep gebruikers de nieuwe functie ziet. Op de redactie is het bewerken van een afspeellijst in de Spotify-app wel mogelijk gebleken.

Door bij een afspeellijst op de opties te tikken wordt de optie “Playlist bewerken” getoond. Nadat op deze optie is getikt krijg je de mogelijkheid om bijvoorbeeld de titel te wijzigen. Je kan ook nummers opnieuw indelen in de afspeellijst. Nadat je klaar bent met het aanpassen van de volgorde krijg je je nieuwe afspeellijst te zien met de door jou gekozen volgorde.

Het is onbekend of Spotify voor het uitrollen van de een app-update heeft uitgebracht of dat de functie via de Spotify-server is geactiveerd. Zorg er in ieder geval voor dat je over de meest recente versie beschikt.

Spotify - Muziek en podcasts
Spotify - Muziek en podcasts
Ontwikkelaar: Spotify AB
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel