Alarmy: erg uitgebreide wekker-app maakt van opstaan een uitdaging

Als je op zoek bent naar een uitgebreide wekker-app voor Android dan is Alarmy een aanrader. Er kan gekozen worden uit verschillende methodes om de wekker uit te schakelen. Daarbij kan je ook gewoon je eigen muziek of een standaard wektoon gebruiken. Alarmy zit vol met mogelijkheden die we in dit artikel bespreken.

Alarmy

Wekker-apps zijn er in overvloed in de Google Play Store. Misschien gebruik je nog steeds de standaard alarmklok op je telefoon, maar we willen je graag voorstellen aan Alarmy. Deze uitgebreide wekker-app is van veel functies voorzien en maakt van het opstaan een echte uitdaging.

Wakker worden!

Je kunt gemakkelijk een wekker toevoegen in Alarmy door de tijd en dag/dagen aan te geven. Vervolgens zijn er vijf methoden die je in kunt stellen om het alarm uit te schakelen. Als eerste de standaard manier ‘wekker uitschakelen’. Methode twee, neem een foto. Hiervoor maak je eerst een foto van iets en daar moet je ook een foto van maken om de wekker uit te schakelen.

Een andere methode is ‘trillend’, hier kan het aantal seconden worden aangegeven dat de telefoon moet trillen voordat de wekker uit kan. De volgende is een reken-oefening. Dit houdt dus in dat je een som op moet lossen voordat de wekker uit zal gaan. Er zijn verschillende moeilijkheden voor in te stellen zodat je gelijk goed wakker bent. Als laatste is er ‘streepjescode of QR-code’. Van tevoren registreer je een code die je bij het afgaan van de wekker moet scannen om de wekker uit te schakelen.

In het instellingen menu kunnen nog extra geluidsinstellingen worden aangepast. Ook het kleurenthema kan worden aangepast. Verder kun je ook nog de temperatuur eenheid aanpassen en aangeven of je dat van een bepaalde locatie wilt tonen. De snooze-functie kan worden ingesteld en er kan zelfs een back-up worden gemaakt van de instellingen. Kortom genoeg keuzes voor het optimaal wakker worden.

Downloaden

Je kunt Alarmy gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Alarmy - Ochtendwekker
Alarmy - Ochtendwekker
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel