Morning Kit app: alle informatie om de dag mee te beginnen

Hoe fijn zou het zijn als je bij het opstaan direct alle nuttige informatie tot je beschikking hebt? Met de app Morning Kit heb je alle informatie binnen handbereik om je dag goed mee te beginnen. Deze informatie bestaat bijvoorbeeld uit het nieuws, het weer en natuurlijk je agenda-items voor de rest van de dag.

Morning Kit

Met de app Morning Kit heb je alle informatie om de dag mee te beginnen in één app. Zo ben je meteen op de hoogte van het weer en het nieuws. Wanneer je Morning Kit start krijg je een overzicht te zien met het weer van de locatie waar je bent, de datum, tijd, het laatste nieuws via Google Nieuws, quotes en agenda items.

Voor de panelen in Morning Kit kan je ook kiezen voor de kaarten met de wisselkoersen, een countdown, een photo-frame, de wereldklok en memo’s. Handig voor de agenda-items is dat Morning Kit ook de ondersteuning heeft voor synchronisatie met Google Agenda. Ook kan je natuurlijk de wekkerfunctie gebruiken om een alarm in te stellen met je eigen wektoon.

Via de instellingen heb je verschillende dingen die aangepast kunnen worden. Zo heb je de optie om het begin overzicht te wijzigen, kun je de kleur aanpassen van de app, de taal instellen en het paneel aanpassen. Wanneer je gebruik wilt maken van alle opties dan dien je de pro-versie aan te schaffen; hiermee heb je de beschikking tot alle functies zoals andere items voor in het paneel en kan je kiezen uit thema’s. Een erg complete app met voldoende functies en aanpassingen die gedaan kunnen worden.

Dankzij Morning Kit hoef je niet zelf meer vanuit je bed de verschillende apps te openen om het weer, je agenda en het nieuws te raadplegen. Morning Kit kan je gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Morning Kit - Smart Alarm
Morning Kit - Smart Alarm
Ontwikkelaar: Yooii Studios
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel