HomeUX: revolutionaire Material Design launcher

HomeUX is misschien wel de mooiste Material Design launcher die er vandaag de dag te vinden is. Dit is de HomeUX launcher en zo wordt je betatester!

HomeUX

HomeUX is een vervanger voor de standaard launcher op je Android smartphone. Waarbij we gelijk op moeten merken dat deze alleen op Android 5.x Lollipop werkt. Dat heeft te maken met het feit dat de launcher alleen voor Lollipop is ontwikkeld en leunt op de Android L ontwikkelbibliotheek. Dit zorgt ervoor dat door de gehele launcher een Material Design ervaring kan worden geboden.HomeUX-app

In HomeUX worden alle applicaties getoond onder de datum en tijd en het geheel oogt erg strak. Wanneer je de klokwidget slide naar links of rechts krijg je toegang tot instellingen en mappen. In deze mappen kun je zelf apps plaatsen die je veel gebruikt of apps indelen op categorie.

HomeUX-map HomeUX-map2
Aan instellingen geen gebrek want je kunt het aantal getoonde apps per tabblad eenvoudig vergroten of verkleinen.HomeUX-settingsOok bied HomeUX ondersteuning voor aangepaste icoontjes, met een icon pack verander je eenvoudig de icoontjes van je geinstalleerde applicaties. Verder kun je applicaties verbergen in HomeUX.HomeUX-app2Ben je opzoek naar een fraaie en eenvoudige launcher dan is HomeUX wellicht de launcher die je zoekt. Momenteel is HomeUX alleen te verkrijgen door je aan te melden als tester. Je kunt HomeUX ook alvast pre-orderen uit de Google Play Store voor €1.65 via de button onder dit bericht.

Zo wordt je tester van HomeUX

Wanneer je graag applicaties test en de ontwikkelaars van HomeUX feedback wilt geven dan kun je je aanmelden als betatester van de app.

HomeUX Launcher Beta (Pro Key)
HomeUX Launcher Beta (Pro Key)
Ontwikkelaar: Dravite Ltd.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel