Smart Launcher Pro 3 voorzien van Material Design

Smart Launcher  Pro 3 is uitgebracht in de Google Play Store. De nieuwe versie van de launcher is voorzien van een flinke metamorfose. Volgens de ontwikkelaar is er zes maanden hard gewerkt aan de app. Het resultaat mag er wezen, Smart Launcher Pro 3 is voorzien van Material Design.

Smart Launcher Pro 3

De ontwikkelaar van Smart Launcher hebben versie 3 uitgebracht van de pro-versie. Dankzij deze update kan je je smartphone met deze launcher nog strakker indelen. De vormgeving is afgeleid van de nieuwe design-richtlijnen van Google; Material Design.

Smart Launcher Pro 3

Naast de toevoeging van Material Design kan de applicatie nog meer na de update. Er kan gebruik gemaakt worden van een zogenoemde ‘smart search bar’ waarbij je nog sneller zoekopdrachten kunt uitvoeren. Verder vind je in Smart Launcher 3 van een zogenoemd flat-design, kan je widgets aanpassen, is de start-up vernieuwd en kan je categorieën toevoegen voor toepassingen. Tot slot is ook het vergrendelscherm met de meldingen onder handen genomen.

Smart Launcher is er als gratis- en als pro-versie. Vooralsnog lijkt alleen de pro-versie van Smart Launcher het moderne Material Design meegekregen te hebben. De pro-versie van de app kost €3,97.

Smart Launcher 3 - Classic
Smart Launcher 3 - Classic
Ontwikkelaar: Smart Launcher Team
Prijs: € 6,99

via HDblog

Lees ook

Reageer op dit artikel