SplenDO: fijne taken-app geüpdatet met Material Design

De taken-app SplenDO is geüpdatet met Material Design. Al enkele maanden terug bracht de ontwikkelaar een update uit waarbij we Material Design tegenkwamen in de changelog, maar toen was de Material-interface nog ver te zoeken. Daar is nu verandering in gekomen. SplenDO is een uitgebreide taken-app met veel een veelzijdig aanbod aan mogelijkheden.

SplenDO

SplenDO is een uitgebreide taken-applicatie waarvoor nu de Material Design-update is uitgebracht in de Google Play Store. Met SplenDO, ontwikkeld door de ontwikkelaar Splend Apps, kan je snel een taak aanmaken en hier ook een herinnering voor instellen. Daarnaast is het mogelijk om je taken te synchroniseren met je Google-account zodat je de taken ook op je andere apparaten bij kunt houden. Mocht je een hele waslijst aan taken hebben, dan kan je via de optie ‘snel toevoegen’ in één keer een grote hoeveelheid taken aanmaken.

De Material Design interface maakt SplenDO een stuk strakker en moderner. Persoonlijk gebruik ik deze taken-app met grote regelmaat en is de applicatie nog beter dan hij al was. Je kunt de app gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

ToDo-lijst, Takenlijst
ToDo-lijst, Takenlijst
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel