Google Agenda uitgebreid met handige to-do lijst voor taken (+ APK)

Google heeft haar Google Agenda dienst en gelijknamige applicatie uitgebreid met een handige to-do lijst. Deze moeten het plannen van activiteiten makkelijker maken en het ook eenvoudiger maken om je tijd te organiseren. Een takenlijst-functie in Google Calendar is iets wat we al lange tijd moeten missen.

Google Agenda met to-do lijst

Vanaf deze week kun je herinneringen maken als to-do item, zo weet je welke taken je nog moet uitvoeren voordat je onderuitgezakt op de bank kunt gaan hangen. Deze taken worden dan naast je agenda items getoond in Google Agenda.

reminder google agenda

Wellicht dat je de agenda van Google al gebruikt voor het bij houden van to-do items, alleen verdwijnen die taken na een paar dagen of een week uit het oog. To-do items blijven zichtbaar net zolang tot dat je deze voltooid hebt. Op die manier voer je al je taken uit, taak voltooid? Dan swipe je deze zo weg uit je agenda en kun je van start met het volgende item.

De nieuwe functionaliteit in Google Agenda assisteert ook bij het invullen, bijvoorbeeld als je iemand moet bellen. Hier wordt dan een contactpersoon of telefoonnummer aangekoppeld, of een adres als je ergens naartoe moet.

Om het maken van herinneringen en taken zo makkelijk mogelijk te maken kun je deze creëren vanuit de Inbox, Keep en Google Now app, naast natuurlijk de Google Agenda applicatie. De update met deze nieuwe takenlijst wordt aangeboden via de Google Play Store binnen enkele dagen. De webversie van Google Agenda krijgt de functie ook op termijn uitgerold.

Kan je niet wachten totdat de update uitgerold wordt? Download dan hier de Google Calendar 5.3 APK. Houd er rekening mee dat de APK-versie per toestel kan verschillen.

Tip: Google+ verjaardagen verwijderen uit je Google Agenda

Google Agenda
Google Agenda
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel