DigiCal breidt uit met duizenden agenda’s (Promocodes!)

Op het Android platform zijn tal van agenda applicaties beschikbaar, DigiCal is een van de meest uitgebreide agenda-app die er te vinden is. Het bedrijf achter DigiCal heeft duizenden nieuwe openbare agenda’s beschikbaar gemaakt die je rechtstreeks kunt gebruiken.

DigiCal openbare agenda’s

DigiCal heeft duizenden nieuwe openbare agenda’s beschikbaar gemaakt in haar app. Eerder werd de agenda applicatie al voorzien van Material Design. Met de feestdagen voor de deur is planning natuurlijk essentieel en daarbij kan DigiCal helpen. Je voegt gemakkelijk de Nederlandse feestdagen toe aan je bestaande kalender, ook vakanties en evenementen kunnen toegevoegd worden.

digical agendawinkel

Om gebruik te kunnen maken van de openbare agenda’s dien je wel een abonnement af te sluiten van 3,50 euro per jaar. Speciaal voor de feestdagen geeft DigiBites levenslang 30% korting op deze dienst. Dit kan tot 30 november 2015, zo mis je geen enkel evenement meer! Natuurlijk kun je ook zonder de agendawinkel gebruik maken van DigiCal.

DigiBites heeft zes promocodes voor de agendawinkel beschikbaar gesteld in samenwerking met DroidApp. Deze geeft recht op 1 jaar gratis gebruik van de volledige agendawinkel. Laat een reactie achter onder dit bericht en wie weet winkel jij vanavond de agendawinkel leeg! Extra kans maken? Like ons op Facebook!

Update 21:30: De codes zijn vergeven!

DigiCal Agenda
DigiCal Agenda
Ontwikkelaar: Digibites
Prijs: Gratis

 

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel