DigiCal Agenda update geeft kalender-app strak Material Design

De Nederlandse ontwikkelaars van DigiCal Agenda hebben een nieuwe update uitgebracht voor de interessante kalender-app. Vanaf nu kan je DigiCal gebruiken in het strakke Materal Design. DigiCal is net als voor de update voorzien van een groot aantal mogelijkheden, die nog verder zijn verbeterd.

DigiCal

Als je op zoek bent naar een agenda-app anders dan de standaard agenda op je smartphone, is wellicht DigiCal een interessante optie. Naast Wave, Google Agenda, Sunrise, Today Calendar en andere kalender-apps is ook DigiCal een handige app die meerdere agenda’s kan weergeven en synchroniseren.

In DigiCal kan je uit zes verschillende kalender-weergaves kiezen. Daarnaast is er een ruime keuze aan widgets en zowel een licht als donker thema. DigiCal kan niet alleen synchroniseren met je Google Agenda, maar ook met de kalender op de telefoon of tablet zelf en Outlook en Exchange. Bij bepaalde agenda-items worden passende afbeeldingen getoond, zoals bij de start van je vakantie of wanneer je een vlucht hebt toegevoegd aan je agenda.

Agenda-items kan je ook voorzien van een kleur en je kan snel iemand uitnodigen voor een gebeurtenis en kan je de weersvoorspelling zien voor de komende drie dagen. Dankzij de veelzijdige notificaties kan je direct naar de plaats van de gebeurtenis navigeren of het item laten weergeven op een kaart.

De nieuwe Material Design-update voor DigiCal Agenda kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

DigiCal Agenda
DigiCal Agenda
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel