Google Agenda update brengt eindelijk maandweergave terug (+ APK)

De maandweergave is eindelijk terug. Google heeft aangekondigd dat in Google Calendar, ook bekend als Google Agenda, de weergave per maand weer terugkomt.

Google Agenda

Google heeft tijdens “Update Wednesday” aangekondigd dat het Google Agenda weer gaat voorzien van de maandweergave. De kalender-app van Google kreeg in november vorig jaar een grote update waarbij Material Design werd toegevoegd aan de kalender-app.

Google Agenda

In februari kwamen er een aantal nieuwe functies beschikbaar in Google Agenda. In deze update kwam de weekweergave terug. Tevens kwam er Google Drive-integratie en werden weeknummers zichtbaar. De update die vandaag is aangekondigd brengt dus de maandweergave terug die gebruikers moesten missen.

Google Agenda krijgt verder een duidelijker overzicht door het gebruik van kleuren. In het navigatiemenu krijg je nu de mogelijkheid om sneller te schakelen tussen de weergaven. Hierdoor kan je bijvoorbeeld razendsnel schakelen tussen de week- en dagweergave.

Download

Google rolt vanaf nu de update voor Google Agenda uit. De update kan je binnen enkele dagen verwachten in de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, download dan hier de Google Agenda 9.2 APK.

Bekijk ook:

Google Agenda
Google Agenda
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

via

Lees ook

Reageer op dit artikel