Sunrise Calendar integreert handige TV-gids

Sunrise Calendar heeft een nieuwe functie toegevoegd aan de kalender-applicatie. Je blijft voortaan altijd op de hoogte van je favoriete televisieprogramma’s, dankzij de integratie van de tv-gids.

Sunrise Calendar

De ontwikkelaars van de app Sunrise Calendar hebben een nieuwe functie toegevoegd aan de geliefde kalender-app. Vanaf nu is het mogelijk om in te stellen dat je televisieprogramma’s wilt opslaan in je agenda, zodat je nooit meer een programma hoeft te missen. Uiteraard zijn er ook Nederlandse zenders te vinden. Van elke zender kan je de programma’s selecteren welke je wilt opnemen in je agenda.

Sunrise Calendar tv

TV-gids

Je kan bijvoorbeeld bij NPO3 op de hoogte worden gehouden van de afleveringen van ‘3 op Reis’ terwijl je van RTL4 de tijden van ‘Buch in de Bajes’ binnen handbereik wilt hebben. Ook de Belgische gebruikers van Sunrise Calendar kunnen hun favoriete televisiezenders en programma’s selecteren. Mocht je graag naar Duitse zenders kijken, voeg je ook gemakkelijk dat ene Duitse programma toe aan je agenda.

Sunrise Calendar tv

Microsoft

Sunrise Calendar is een erg geavanceerde kalender-applicatie die vorig jaar mei werd uitgebracht in de Play Store. In februari van dit jaar werd bekend dat kalender-app over werd genomen door Microsoft. Naast Google-agenda en de TV-gids, kan je ook de schoolvakanties, de bouwvak, sportevenementen of maanstanden laten opnemen in je agenda.

Mocht dit allemaal nog niet genoeg zijn, dan biedt Sunrise Calendar ook de mogelijkheid andere diensten te integreren. Voorbeelden zijn Facebook, Evernote, iCloud, Exchange, LinkedIn, Google Tasks, Foursquare, Twitter, Trello en Wunderlist. Dit maakt Sunrise Calendar een geavanceerde agenda-app.

Sunrise Calendar voor Android

De TV-gids in Sunrise Calendar wordt uitgerold middels een server-update. Dit houdt in dat je hiervoor geen nieuwe versie uit de Play Store hoeft te downloaden. Via onderstaande button kan je de meest recente versie downloaden uit de Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel