Sunrise Calendar bereikt Play Store na beta-periode

Sunrise Calendar is een uitgebreide kalender-applicatie die al beschikbaar is voor Apple iOS. Inmiddels is Sunrise Calendar ook verschenen in de Google Play Store, na een beta-periode van een aantal maanden.

De ontwikkelaars van Sunrise Calendar hebben hun applicatie uitgebracht in de Google Play Store. Eerder was de applicatie al te gebruiken na het aanmelden bij de beta-community. Met Sunrise Calendar kan je naast je Google Agenda ook andere agenda’s toevoegen.

sunrise Calendar   sunrise calendar

Je kan bijvoorbeeld de applicatie koppelen aan Facebook, waarna verjaardagen en evenementen gelijk toegevoegd worden aan Sunrise Calendar. Verder kan een iCloud-account worden toegevoegd, zodat je de agenda-items kan synchroniseren met een iPhone of iPad. Bij een afspraak kan desgewenst de weersverwachting getoond worden van die plaats.

Sunrise Calendar Android   Sunrise Calendar Android foursquare

De ontwikkelaars melden dat Sunrise Calendar op korte termijn ook de integratie met Microsoft Exchange zal toevoegen aan de kalender-applicatie. Een leuke toevoeging van Sunrise Calendar is dat bij het aanmaken van een afspraak of ander agenda-item, het icoontje zich aanpast aan de soort afspraak. Echter werkt dit op dit moment enkel nog alleen bij Engelstalige omschrijvingen.

Sunrise Calendar

Door bijvoorbeeld je Foursquare-account te koppelen aan Sunrise Calendar kan je eenvoudig terugvinden in de app, wanneer en waar je ergens hebt ingecheckt. Verder kan je aan de kalender-app je LinkedIn, Twitter of Producteev-account koppelen.

Zoals gezegd is Sunrise Calendar vanaf nu te vinden in de Google Play Store. Sunrise Calendar is gratis te downloaden en is circa 5,0 MB groot.

Lees ook

Reageer op dit artikel