Tele2 lanceert gratis online TV-app voor Android

Tele2 heeft een Android-app uitgebracht om niet alleen meer via de televisie een programma te volgen, maar ook via de smartphone of tablet. Volgens Tele2 is de vraag ‘Wat kijken we vanavond?’ een veelvoorkomend probleem in de Nederlandse huishoudens. De Tele2 online TV-app moet uitkomst bieden.

Provider Tele2 heeft de online TV-app aangekondigd voor zowel Apple iOS als voor Google Android. Met de online TV-app van Tele2 kan overal in huis op maximaal drie smartphones of tablets tegelijkertijd televisie gekeken worden. In de Tele2 online TV-app is er keuze uit 14 populaire zenders, namelijk: NPO1, NPO2, NPO3, RTL4, RTL5, RTL7 en RTL8, SBS6 en SBS9, Veronica, Net5, Fox, 24Kitchen en National Geographic Channel.

Tele2 Online TV-app

Volgens Tele2 heeft de provider veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak van de app. Gebruikers van de app kunnen eenvoudig door een TV-gids bladeren en afstemmen op hun favoriete programma, zo meldt Tele2. De Tele2 online TV-app is beschikbaar voor alle DSL- en glasvezelklanten die gebruik maken van interactieve TV van Tele2. Inloggen kan middels de inloggegevens van het MijnTele2-account.

Tele2 laat weten dat de applicatie vanaf vandaag voor Apple iOS in de App Store is uitgebracht. De Android-app zal spoedig komen.

Lees ook

Reageer op dit artikel