KPN Interactieve TV-app krijgt grote update: nieuw design, meer functies

KPN heeft een update uitgebracht voor de KPN Interactieve TV app. Voor Android is er een grote verandering doorgevoerd in de app, waarbij direct het vernieuwde design in de app opvalt. Ook heeft KPN diverse nieuwe functies aan de applicatie toegevoegd.

KPN Interactieve TV app

Een grote update staat klaar voor de Interactieve TV app van KPN. Vanaf nu kunnen Android-bezitters gebruik maken van de vele nieuwe functies en het vernieuwde design. In het nieuwe startscherm krijg je direct te zien wat er nu op tv is, wat de nieuwste programma’s in Gemist zijn en kan je de meest recente opnames terugkijken. Ook zie je een top 10 van films en KPN Presenteert programma’s.

KPN Interactieve TV app

Menu

In het vernieuwde menu kan je direct schakelen tussen verschillende functies. Denk aan live tv kijken, de tv-gids openen, On Demand openen, je eigen opnames raadplegen en Gemist bekijken. Hier vind je ook de instellingen voor het wijzigen van video kijken via het 3G/4G-netwerk of het instellen van het kinderslot.

TV-gids en Eredivisie

Bij het live tv kijken via de KPN Interactieve TV app kan je zowel thuis als onderweg naar je favoriete zenders kijken. Je kunt nu nog eenvoudiger door de zenders scrollen. Ook de TV-gids is uitgebreid. Je kunt zien wat er nu wordt uitgezonden, maar via de knop ’20u’ ook overschakelen naar de avondprogrammering. Abonnees die FOX Sports in het pakket hebben kunnen nu ook Eredivisie voetbal buitenshuis via de app bekijken.

KPN Interactieve TV app

Downloaden

De update van de KPN Interactieve TV app voor Android, kan je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. De tablet-app van KPN zal eind november een update krijgen, zo meldt KPN.

KPN Interactieve TV
KPN Interactieve TV
Ontwikkelaar: KPN
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel