BVN app: bekijk Nederlandse en Vlaamse tv-programma’s op vakantie

De vakantietijd breekt weer aan en dat betekent dat we tijdens ons bezoek aan het buitenland, de Nederlandse en Vlaamse programma’s moeten missen. Mocht je gehecht zijn aan de verschillende programma’s en niets willen missen, dan is er BVN. Vanaf nu kan je dankzij de BVN app altijd en overal televisie kijken met je favoriete programma’s.

BVN app

BVN staat voor ‘Het beste van Vlaanderen en Nederland’. Vanaf nu kan je de applicatie downloaden om vanuit het buitenland de livestream van de zender te bekijken. BVN zendt verschillende programma’s uit van de Vlaamse VTR en Nederlandse NPO zenders. Denk aan EenVandaag, NOS Journaal, Nieuwsuur, VRT Journaal, Sesamstraat, de Vlaamse serie Blokken en de vele andere uitzendingen.

BVN Live app

BVNLive

Zowel op je tablet als op je smartphone kan je met de BVN app live inschakelen bij de televisiezender. Daarnaast vind je er de tv-gids waarbij je kan zien op welk tijdstip een programma wordt uitgezonden op BVN. Ideaal dus voor in het buitenland. Houd er rekening mee dat vanwege de rechten de applicatie niet werkt in Nederland en België.

BVN app

Downloaden voor smartphone en tablet

We raden je aan om de streams alleen via WiFi te bekijken. Het gebruik van 3G/4G in het buitenland kan hoge kosten met zich meebrengen. Je kunt de BVN app downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Er is een aparte app voor de smartphone en een aparte BVNLive app voor de tablet.

Bekijk ook de DroidApp Vakantiespecial met de beste vakantie apps.

BVN Live
BVN Live
Ontwikkelaar: BVN
Prijs: Gratis
BVN Live Tablet
BVN Live Tablet
Ontwikkelaar: BVN
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel