NPO app 3.1.0: vernieuwde videospeler en ondersteuning Chromecast Audio

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft een update uitgebracht voor de Android-versie van de NPO app. Er zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd die de applicatie nog beter maken, waaronder de vernieuwde videospeler. De NPO app is vooral bekend van de functie ‘uitzending gemist’.

NPO app 3.1.0

In de Google Play Store is een update uitgebracht voor de NPO app. Deze applicatie maakt het mogelijk om programma’s op NPO 1, NPO 2 en NPO 3 te bekijken of terug te kijken. Tevens kan er naar verschillende NPO radiozenders geluisterd worden. Al enige tijd geleden kwam er een update met Chromecast-ondersteuning, en met versie 3.1.0 wordt ook de Chromecast Audio ondersteund door de NPO app. Dit is vooral handig tijdens het luisteren naar de radiozenders.

In september vorig jaar kreeg de Uitzending Gemist app van de NPO ook al een update, waarbij de app compleet vernieuwd werd. Met deze update is de videospeler vernieuwd en voorzien van aanpassingen zodat het nog prettiger werkt. Verder zijn de weergave fragmenten geoptimaliseerd en zijn er diverse optimalisaties en foutoplossingen doorgevoerd.

Downloaden

NPO app 3.1.0 kan via onderstaande button direct uit de Google Play Store gedownload worden.

NPO
NPO
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel