Knippr: persoonlijke, betaalbare tv-dienst nu voor iedereen

T-Mobile heeft haar televisiedienst Knippr uitgebracht voor het brede publiek. Knippr is een betaalbare, interactieve tv-dienst waarbij je je eisen naar eigen wens kunt instellen.

Knippr

De nieuwe manier van tv kijken, zo wordt Knippr genoemd en werd in december al getest. Het is een initiatief van T-Mobile en is beschikbaar voor iedereen, je hoeft dus niet perse klant te zijn van T-Mobile. Je kunt zelf het zenderaanbod bepalen en standaard betaal je voor het pakket met 12 zenders €10,99 per maand waarbij de eerste maand gratis is.

Knippr

Volgens T-Mobile willen we zelf bepalen welke zenders we willen ontvangen. T-Mobile speelt hier op in met Knippr. Voor een bepaald bedrag kan je extra losse zenders aanschaffen. Mocht je bijvoorbeeld graag NPO Nieuws iedere maand willen ontvangen, dan betaal je hiervoor 65 eurocent of 99 eurocent voor bijvoorbeeld TV 538. Maar er is ook RTL Mix mrt Telekids, Lounge en Crime voor €1,98 per maand.

Volgende maand zal de app van Knippr uitgebreid worden met ondersteuning voor Apple AirPlay en Google Chromecast. Tot die tijd kan je televisie kijken op de computer, tablet en smartphone.

Knippr kan nu aangeschaft worden via de eigen website van Knippr.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel