T-Mobile laat TV-kijker zenderpakket kiezen met Knippr

T-Mobile zal vanaf 2016 ook op de televisiemarkt gaan opereren, met een nieuwe dienst genaamd Knippr. Met Knippr kun je zelf bepalen welke zenders je in je zenderpakket wilt hebben.

T-Mobile Knippr

Ziggo en KPN bieden vaak vooraf gedefineerde zenderpakketten aan en dat is precies wat T-Mobile met Knippr anders wil gaan doen. Jij bepaalt namelijk zelf welke zenders er in jouw persoonlijke zenderpakket zitten. Op die manier moet je kosten kunnen besparen en betaal je alleen voor de zenders die je echt kijkt.

Ook is de dienst maandelijks opzegbaar waardoor je niet vast zit aan een jaarcontract, over de tarieven voor deze nieuwe dienst van T-Mobile is nog niets bekend. Deze worden in het voorjaar van 2016 bekend gemaakt. Televisie kijken via Knippr kan via een app of website. Ook kunnen deze streams via een Chromecast naar je televisietoestel worden gecast.

T-Mobile is in gesprek met vrijwel alle zenders en online videoplatformen om haar dienst zo compleet mogelijk te maken. Begin 2016 wordt gestart met een betatest waarin consumenten Knippr kunnen proberen.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel