T-Mobile vergroot databundels voor in het buitenland (update)

T-Mobile heeft vanochtend bekend gemaakt dat het de databundels voor in het buitenland gaat vergroten. Volgens de provider is het gebruik van internet buiten Nederland flink toegenomen en wil T-Mobile hierop inspelen. Het aantal MB wordt verhoogd, maar de prijs blijft hetzelfde.

Databundel buitenland

T-Mobile heeft maandagochtend bekend gemaakt de databundels voor internetten in het buitenland te gaan vergroten. Vanaf 7 december kunnen klanten meer MB verbruiken voor dezelfde prijs, de prijs blijft namelijk gelijk aan de huidige tarieven. Het datagebruik van T-Mobile klanten in het buitenland is in vergelijking met vorig jaar met 34 procent gestegen.

t-mobile buitenland

Het is niet de eerste keer dat T-Mobile de databundels van meer MB voorziet. In april dit jaar werden de T-Mobile databundels voor in het buitenland ook al verhoogd. De buitenlandbundels van de provider kennen een zogenoemde datastop waarbij je niet meer kunt internetten als de bundel verbruikt is. Sommige buitenlandbundels van T-Mobile hebben geen datastop maar wel een snelheidsverlaging. Hiermee kunnen klanten blijven internetten maar met een veel lagere snelheid.

Momenteel heeft T-Mobile vier verschillende passen voor internetten binnen de Europese Unie:

  • XS, 20MB voor 1,95 euro (24 uur geldig). Dit wordt 30MB.
  • S, 60 MB voor 4,99 euro (72 uur geldig). Dit wordt 100MB.
  • M, 250 MB voor 14,99 euro (7 dagen geldig). Dit wordt 500 MB.
  • L, 500MB voor 24,99 euro (14 dagen geldig, snelheidsverlaging na 500MB). Dit wordt 1000MB.

Update 12:30 uur: De nieuwe databundels die vanaf 7 december 2015 ingaan zijn bekend gemaakt door T-Mobile. We hebben ze voor je hierboven op een rijtje gezet.

Lees ook

Reageer op dit artikel