T-Mobile geeft je de mogelijkheid om gratis het 4G-netwerk te testen

T-Mobile heeft een actie gelanceerd waarbij nieuwe en bestaande klanten gratis 4GB extra ontvangen boven op hun bestaande bundel. Nieuwe abonnees mogen zelfs de eerste maand kosteloos testen, mocht dat niet bevallen dan kun je na die maand gewoon weer weg.

Gratis 4G-netwerk testen

Met de actie “Test ons nu” kunnen nieuwe klanten de eerste maand het netwerk van T-Mobile uitproberen. De provider wil dat klanten een weloverwogen keuze kunnen maken bij het kiezen van een telecomprovider met een goede dekking. Ben je niet overtuigd, dan kun je alsnog overstappen naar een andere provider.

Aan het einde van 2015 belooft T-Mobile een 4G dekking van 99% te hebben gerealiseerd. Om dat te vieren laat de provider ook haar bestaande klanten het nieuwe 4G netwerk testen. Tussen 3 november en 3 december krijgen klanten, afhankelijk van hun bundeldatum, een extra 4GB databundel boven op hun bestaande bundel. Daarmee kunnen klanten naar hartenlust de dekking testen en het netwerk gebruiken.

Met de actie wil T-Mobile ook aantonen dat haar netwerk klaar is voor de toekomst en een extra 10 miljoen gigabyte aan data aankan. Alleen klanten waarbij een databundel mogelijk is of met een gelimiteerde databundel kunnen gebruik maken van de actie.

Het afsluiten van een abonnement kan via de website van T-Mobile.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel