Tele2: dit jaar nog 4G-abonnementen en eigen winkels

Tele2 heeft de plannen bekend gemaakt voor de komende tijd. Nog dit jaar wil de provider het Zweedse voorbeeld volgen wat zich laat zien in de kracht van het netwerk. Dit jaar moet nog de eerste Tele2 winkel geopend worden ook zal dit jaar 4G beschikbaar komen. Wanneer de 4G-abonnementen ook geprijsd worden als in Zweden dan kunnen andere providers hun borst nat maken.

Tele2

Tele2 heeft bekend gemaakt dat het nog dit jaar de 4G-abonnementen bekend gaat maken. Het bedrijf heeft de werkzaamheden voor het eigen 4G-netwerk in Nederland eerder afgerond dan eerder verwacht werd. Zowel consumenten als zakelijke klanten moeten voor het eind van het jaar toegang tot 4G van Tele2 hebben. De ambitie van de Zweedse provider is om 20 procent aan mobiel marktaandeel te veroveren in Nederland.

Tele2 4G

4G-abonnementen

Tele2 zal binnenkort de structuur en de prijzen van haar 4G-abonnementen bekend gaan maken. Al langere tijd gaan er berichten rond over dat Tele2 met haar lage prijzen de andere providers het moeilijk wil maken. Het is goed mogelijk dat Tele2 in Nederland het Zweedse voorbeeld wil volgen. De prijzen van Tele2 in Zweden zijn erg interessant als deze daadwerkelijk in Nederland doorgevoerd worden.

Voor onbeperkt en bellen betaal je 149 kronen (omgerekend ongeveer €15,80). Aanvullend daarop kan je kiezen voor vijf verschillende internetbundels. We hebben de huidige prijzen van de databundels van Tele2 Zweden voor je op een rij gezet.

  • 500 MB – 49 kronen (€5,20)
  • 5 GB – 99 kronen (€10,50)
  • 20 GB – 149 kronen (€15,80)
  • 50 GB – 249 kronen (€26,40)
  • 100 GB – 399 kronen (€42,35)

Hoewel het dus niet bekend is of de Zweedse prijzen doorgevoerd worden in Nederland, is deze kans zeker aanwezig. Wanneer Tele2 hier meer bekend over maakt lees je dat uiteraard op DroidApp.

Tele2 winkel

Tele2 winkels

Opvallend aan het nieuws is dat Tele2 ook aangekondigd heeft eigen winkels te openen. Voor het einde van het jaar moet de eerste winkel al geopend zijn. Over hoeveel winkels Tele2 wil openen en waar de winkels gevestigd zullen worden, wil het bedrijf nu nog geen details loslaten. In Zweden heeft Tele2 ook meerdere winkels verspreid over het land.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel