Tele2 lanceert (eindelijk) versie 3.0 van MijnTele2-app

Tele2 heeft versie 3.0 uitgebracht voor de MijnTele2-app. De applicatie van Tele2 kreeg vorig jaar februari de laatste update en die viel niet bij iedereen even goed in de smaak.

De van oorsprong Zweedse telecomprovider Tele2 heeft versie 3.0 uitgebracht van de MijnTele2-app. MijnTele2 geeft klanten van de provider inzicht in de verbruiksgegevens, de facturen en de klantgegevens. Daarnaast kan in de MijnTele2-app ook en vraag gesteld worden aan de klantenservice van Tele2 en kan het forum geraadpleegd worden.

mijntele2-app

Volgens Tele2 is de MijnTele2-app met de komst van versie 3.0 van de grond af opnieuw gebouwd en dat elke functionaliteit in de applicatie verbeterd is. De laatste update die de provider uitbracht voor de applicatie stamt uit februari 2014. Veel gebruikers hebben geklaagd over onjuiste informatie, problemen met inloggen en een slechte stabiliteit. Met de update die nu is uitgebracht voor de Tele2-app moet dit verholpen zijn.

Onlangs maakte Tele2 bekend dat het kwam met een nieuwe gratis applicatie, waarbij Tele2-klanten live televisie konden kijken op hun tablet of smartphone. De applicatie kreeg de naam Tele2 Online TV.

MijnTele2 3.0 kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

MijnTele2 App
MijnTele2 App
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel