My T-Mobile voegt functie aanschaffen Travel & Surf passen toe

T-Mobile heeft een update uitgebracht voor de My T-Mobile app. De update van de My T-Mobile applicatie zorgt er voor dat gebruikers nu ook de Travel & Surf passen kunnen aanschaffen via de app. De Travel & Surf-passen zijn internetbundels waarmee in het buitenland geïnternet kan worden.

De telecomprovider T-Mobile heeft een nieuwe versie uitgebracht van de My T-Mobile app. In de nieuwe versie van de app is in het menu een extra functie te vinden; Travel & Surf.

my t-mobile

Travel & Surf-passen zijn bundels waarmee je in het buitenland voor een vast bedrag kunt internetten. Tot deze update moest je voor het kopen van zo’n pas de aparte Travel & Surf-app downloaden of deze stappen doorlopen via de mobiele website. Naast het aanschaffen van een pas, kan je ook het dataverbruik van je internet-pas inzien.

Met de komst van de update voor de My T-Mobile app zijn er nog een aantal verbeteringen doorgevoerd in de visualisatie en de performance. Via onderstaande button kan je My T-Mobile uit de Play Store downloaden.

My T-Mobile - Nederland
My T-Mobile - Nederland
Ontwikkelaar: T-Mobile Netherlands
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel