T-Mobile brengt My T-Mobile 3.0 uit voor Android

T-Mobile heeft een compleet vernieuwde versie uitgebracht van haar My T-Mobile app. De nieuwe vormgeving en enkele nieuwe functies maken My T-Mobile 3.0 helemaal af.

In de Google Play Store is de nieuwe versie van de My T-Mobile applicatie verschenen. My T-Mobile 3.0 geeft uitgebreider en beter inzicht in het verbruik. Zowel het aantal belminuten, SMS’jes als MB’s aan internet worden in een oogopslag weergegeven.

My T-Mobile 3.0 Android

Nieuw in My T-Mobile is dat eventueel contacten gekoppeld kunnen worden aan de de verbruikstatus in de applicatie. Wanneer je je historie bekijkt, zie je in plaats van het nummer de naam van diegene erbij staan. Verder is het vanaf nu mogelijk om meerdere accounts te koppelen in de toepassing van My T-Mobile; handig als je bijvoorbeeld naast je abonnement ook nog een T-Mobile prepaid simkaart hebt.

My T-Mobile 3.0 Android

De applicatie van T-Mobile is er een heel stuk op vooruit gegaan. Het oogt moderner en is gebruiksvriendelijker. Wanneer je databundel op is, kan je gebruik maken van MB-aanvullers. Voor een bepaald bedrag kan een extra bundel van 100 MB, 500 MB en 1 GB aangeschaft worden, totdat je nieuwe bundel weer in gaat.

My T-Mobile 3.0 Android

Uiteraard kan je in de applicatie ook je huidige abonnement inzien en kan je bij een T-Mobile abonnement inzien, wanneer het abonnement afloopt. Tevens kunnen rechtstreeks vanuit de applicatie facturen geopend worden en opgeslagen worden op het toestel.

My T-Mobile 3.0 is gratis te downloaden uit de Google Play Store en is 2,2 MB groot. Voor de applicatie is Android 4.0 Ice Cream Sandwich of hoger vereist.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel