My T-Mobile app-update: beheer je T-Mobile Samen groep + meer verbeteringen

Telecomprovider T-Mobile heeft een update uitgebracht voor de Android-app My T-Mobile. De update maakt het mogelijk om je T-Mobile Samen groep via de app te beheren en aan te maken. Maar er zijn meer verbeteringen doorgevoerd in de applicatie.

My T-Mobile

De My T-Mobile app is verder verbeterd en aangevuld met een aantal extra opties. Vanaf nu kan je je T-Mobile Samen groep aanmaken en beheren via de app. Tot voor kort kon deze groep enkel via de website van T-Mobile bijgehouden worden.

My T-Mobile 3.0 Android

T-Mobile Samen

Met T-Mobile Samen kan je met een groep van maximaal zes personen kiezen voor verschillende voordelen. Zo kan je bijvoorbeeld een cadeautje kiezen als korting op de factuur of meer MB’s aan internet. Je kunt met de personen uit je groep gratis bellen. Via de app kan je nu groepsleden toevoegen of verwijderen uit een groep. Het gaat hierbij wel om T-Mobile klanten.

Downloaden

Mocht je een nieuwe klant zijn bij T-Mobile dan kan je alvast via de My T-Mobile app je bestelling volgen. Ook bevat de update een aantal bugfixes. Je kunt de nieuwste app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Tip: Alles over 4G: frequenties, banden en de techniek

My T-Mobile - Nederland
My T-Mobile - Nederland
Ontwikkelaar: T-Mobile Netherlands
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel