T-Mobile Samen laat klanten groepen aanmaken om gratis mee te bellen

T-Mobile heeft vandaag een nieuwe dienst aangekondigd; T-Mobile Samen. Met deze dienst kunnen klanten van de telecomprovider gratis groepen aanmaken en met de mensen uit deze groep gratis bellen. Daarnaast krijgen klanten iedere maand een cadeautje zoals korting op de factuur of extra MB’s internet.

T-Mobile Samen

De nieuwe dienst van T-Mobile, genaamd T-Mobile Samen, is vandaag door de provider aangekondigd. Iedere T-Mobile klant met een abonnement kan kosteloos een groep aanmaken. Met de mensen in deze groep kan gratis onderling gebeld worden. Je kan bijvoorbeeld je vrienden of familieleden toevoegen. Deze personen hoeven niet op hetzelfde adres te wonen, maar dienen wel klant te zijn bij T-Mobile.

Prepaid en zakelijk

Prepaid-klanten van T-Mobile kunnen zelf geen groep aanmaken. Wel kunnen zij toegevoegd worden aan een groep en dus ook onbeperkt bellen. Zakelijke klanten van de provider krijgen niet de mogelijkheid om onbeperkt te bellen naar anderen in een groep. Ook krijgen zij geen maandelijks cadeau.

Cadeaus

Het maandelijkse cadeau kan in de toekomst veranderen. Op dit moment kunnen T-Mobile klanten kiezen voor een databundel van 500MB of €2,50 korting op de factuur. Je kan zelf aangeven welk cadeau je wilt hebben. Een T-Mobile groep moet bestaan uit minimaal twee personen en maximaal 6 personen. Als iemand wordt toegevoegd aan een groep, dan ontvangt diegene hierover een SMS-bericht.

Groep aanmaken

Een groep aanmaken voor T-Mobile Samen kan via My T-Mobile. Dit kan pas vanaf 1 februari 2016, pas dan gaat ook T-Mobile Samen van start.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel