Robin Mobile lanceert nieuwe abonnementen met onbeperkt bellen, sms’en en internetten

Robin Mobile, de provider die gebruik maakt van het KPN-netwerk en onbeperkt bellen, sms’en en internetten aanbiedt, komt met nieuwe abonnementen. De prijzen van de abonnementen zijn verlaagd en de internetsnelheid verhoogd. De verschillende databundels zorgen ervoor dat ook alleen voor de ‘whatsappers’ een interessante databundel beschikbaar is.

Robin Mobile

Robin Mobile heeft vandaag nieuwe abonnementen aangekondigd. De nieuwe abonnementen zijn vanaf vandaag per direct beschikbaar. De provider maakt in Nederland gebruik van het netwerk van KPN en biedt in alle abonnementen onbeperkt bellen, sms’en en internetten aan. De prijs wat je per maand betaalt is afhankelijk van de gekozen snelheid voor het internetten.

Het goedkoopste Robin Mobile abonnement (Robin Entree) bedraagt 14,95 euro per maand en is vooral bedoeld om mee te chatten (bijvoorbeeld via WhatsApp). De snelheid van het internet bedraagt namelijk slechts 64 Kbps. Het duurste abonnement (Robin Pijl Snel 4G) geeft toegang tot 4G en heeft een prijskaartje van 49,95 euro per maand. Alle abonnementen geven je de mogelijkheid om 50 MB per maand gratis binnen de Europese Unie te internetten.

Nieuwe Robin Mobile abonnementen

Robin Entree 64 Kbps €14,95 per maand
Robin Junior 400 Kbps €19,95 per maand
Robin Gewoon Snel 1,0 Mbps €29,95 per maand
Robin Super Snel 8,2 Mbps €39,95 per maand
Robin Pijl Snel 4G 15,0 Mbps €49,95 per maand

De sim-only abonnementen zijn vanaf nu af te sluiten via de website van Robin Mobile. Een abonnement van de provider kan je op ieder moment weer stopzetten.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel