Samsung Galaxy S6 tijdelijk met gratis Gear VR-bril

Mocht je nog op zoek zijn naar de Samsung Galaxy S6 en toevallig daar ook nog wel graag een Virtual Reality bril bij willen, dan is er nu een speciale actie. Wanneer je de keuze maakt om voor de Samsung Galaxy S6 te gaan krijg je er tijdelijk een Samsung Gear VR bril bij. Je kunt dus direct je toestel gebruiken om in de virtuele wereld te stappen.

Samsung Galaxy S6 en Gear VR-bril

Dit jaar moet Virtual Reality het helemaal worden en zo gingen we in een eerder uitgebreid artikel al diep in over de virtual reality mogelijkheden. De Samsung Gear VR is een bril waarin je je smartphone kunt plaatsen, in dit geval de Samsung Galaxy S6 of Samsung Galaxy S6 Edge. In 360 graden filmpjes en met bepaalde apps en games kan je volledig om je heen kijken.

Galaxy S6 VR bril

De Samsung Galaxy S6 wordt tijdelijk aangeboden met een gratis Samsung Gear VR-bril. Het gaat hierbij om de Samsung Galaxy S6 32GB in combinatie met een abonnement. Je kunt uit verschillende providers kiezen, maar de actie is alleen beschikbaar via Typhone en op is op. De Galaxy S6 + VR actie vind je hier (mobiele gebruikers kunnen hier de actie vinden).

Mocht je al een Samsung Galaxy S6 hebben maar wel graag een Samsung Gear VR-bril willen hebben, dan vind je die voor een kleine honderd euro bij Coolblue.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel