T-Mobile maakt toegang Videoland makkelijker voor klanten

T-Mobile wil klanten het meeste uit hun smartphone laten halen en doet dat door toegang tot Videoland makkelijker te maken. Eerder introduceerde de telecomprovider ook al Knippr en maakte het toegang tot Deezer voor klanten eenvoudiger. 

Videoland via T-Mobile

Nu T-Mobile steeds meer streamingdiensten als optie gaat aanbieden kon Videoland niet uitblijven. Dit video-on-demand platform geeft toegang tot tal van series, films en documentaires. Videoland is het derde platform na muziekdienst Deezer en televisiedienst Knippr wat via de provider verkrijgbaar is.

Klanten van T-Mobile kunnen een Videoland-abonnement afsluiten via de T-Mobile factuur. Speciaal voor klanten van de provider is de dienst nu de eerste twee maanden te gebruiken met 50 procent korting. Door de korting kost het abonnement tijdelijk 4,49 euro per maand. Videoland is vervolgens te gebruiken op de smartphone, smart-tv, laptop, Chromecast, PlayStation 3 en 4 en Apple TV 4. In de toekomst zal T-Mobile nog meer diensten gaan aanbieden die klanten via de T-Mobile factuur kunnen betalen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel