T-Mobile XL-internetbundel krijgt gratis verhoging naar 20GB

Telecomprovider T-Mobile heeft bekend gemaakt dat de XL-internetbundel voor zowel nieuwe als bestaande klanten flink vergroot zal worden. Klanten gaan van 12GB per maand naar 20GB per maand. Voor de toevoeging van 8GB internet per maand worden geen kosten berekend en gaat vandaag al in.

T-Mobile XL internetbundel

De internetbundel XL zal vanaf vandaag, 6 juni, vergroot worden van 12GB naar 20GB, zonder kosten. Dit heeft T-Mobile bekend gemaakt in een persbericht. De XL-internetbundel maakt deel uit van de ‘Stel Samen & Stel Bij’ abonnementsvorm. De wijziging wordt vanaf vandaag doorgevoerd voor zowel nieuwe als bestaande klanten met de XL-internetbundel. Hiervan mag je nog steeds 250MB gebruiken in het buitenland.

De reden van het verhogen van de bundel is omdat het dataverbruik van T-Mobile klanten flink is gestegen. Ten opzichte van vorig jaar zag de provider een stijging van 63 procent. T-Mobile wil hiermee dat je je telefoon buiten net als thuis kunt gebruiken zonder zoektocht naar een WiFi-netwerk. De wijziging voor naar 20GB zal automatisch doorgevoerd worden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel