Tele2 lanceert scherp geprijsde databundels voor in het buitenland

Telecomprovider Tele2 heeft drie databundels gelanceerd waarmee je in het buitenland gebruik kunt maken van mobiel internet. Daarnaast maakt Tele2 bekend dat binnenkort klanten niet meer hoeven te betalen voor inkomende oproepen in het buitenland. De roamingtarieven die de provider rekent voor de databundels voor mobiel internet in het buitenland zijn erg scherp te noemen.

Tele2 databundels buitenland

Tele2 heeft zojuist haar nieuwe internetbundels voor het buitenland geïntroduceerd. De telecomprovider is hiermee de derde provider die hier meer over loslaat. Eerder informeerde Vodafone en KPN ons al met de nieuwe tarieven voor het gebruik van de telefoon in het buitenland.

Vanaf 30 april kunnen Tele2 klanten gebruik maken van de scherp geprijsde databundels voor in het buitenland. Het gaat om bundels die geldig zijn binnen de gehele Europese Unie (EU) en in de landen Liechtenstein, IJsland, Noorwegen en Zwitserland. Wanneer je als klant geen bundel activeert betaal je het standaardtarief van €0,06 per MB/minuut of €0,02 per SMS. Uniek aan de nieuwe tarieven van Tele2 is dat er vanaf 30 april 2016 voor gebeld worden in het buitenland geen kosten meer berekend worden.

We hebben de nieuwe databundels voor in het buitenland voor je op een rij gezet. Alle internetbundels zijn maar liefst 30 dagen houdbaar en dat is meer dan bij de andere providers. Je kunt de databundels voor het buitenland activeren via SMS of via de MijnTele2 app.

Tele2 internetbundels buitenland

EU 100 MB €2,00 Activeren: SMS EU100 naar 1280
EU 500 MB €6,00 Activeren: SMS EU500 naar 1280
EU 1000 MB €10,00 Activeren: SMS EU1000 naar 1280

De nieuwe tarieven zullen ingaan per 30 april 2016. Tot die tijd kan je huidige beschikbare Tele2 bundels aanschaffen. Je hebt de keuze uit een dagbundel met 10 MB voor €1,50, een weekbundel met 50 MB voor €4,00 of een weekbundel met 100 MB voor €7,50. Wanneer je met een databundel via België naar Frankrijk rijdt, is deze bundel ook gewoon geldig. Als je meerdere databundels afsluit maak je eerst je eerste op, daarna de nieuwste. De internetbundels zijn beschikbaar voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Mocht je nog niet beschikken over een Tele2 abonnement, raadpleeg dan onze onafhankelijke sim-only vergelijker.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel