Tele2 brengt grote databundels nu ook uit als sim-only abonnement

Tele2 lanceerde eind vorig jaar een vernieuwde reeks abonnementen. Wat opviel is de grootte van de internetbundels, met als voorbeeld een databundel met 24GB. Deze bundels waren enkel af te sluiten in combinatie met een toestel. Onder het motto ‘niet omdat het moet, maar omdat het kan’ komen de grote internetbundels nu ook beschikbaar als sim-only abonnement.

Tele2 sim-only abonnement

De van oorsprong Zweedse provider bracht in november de nieuwe Tele2 abonnementen uit. Sinds eind vorig jaar heeft Tele2 haar eigen 4G-netwerk in Nederland waarmee je op hoge snelheid webpagina’s kunt bezoeken en natuurlijk filmpjes kunt bekijken. De abonnementen met de grote internetbundels waren tot vandaag enkel beschikbaar voor klanten die er direct ook een toestel bij namen. Tele2 heeft nu bekend gemaakt dat dat gaat veranderen.

Tele2 sim-only internetbundel

4G sim-only

Vanaf morgen (24 februari 2016) zijn de grote internetbundels ook af te sluiten als sim-only abonnement. Er is keuze uit vijf verschillende abonnementen waarvan de kleinste (100 minuten en 1GB internet) 10,00 euro per maand kost. De andere vier bundels zijn allen inclusief onbeperkt bellen en sms’en binnen Nederland. De nieuwe 4G Sim-only abonnementen met de daarbij horende prijzen gelden bij het afsluiten voor 24 maanden. Tele2 geeft klanten ook de mogelijkheid om de abonnementen af te sluiten die maandelijks opzegbaar zijn. Hiervoor betaal je 1,00 euro extra per maand.

De nieuwe sim-only abonnementen kunnen zoals gezegd afgesloten worden vanaf morgen, via de website van Tele2. Mocht je nog op zoek zijn naar het bij jou passende sim-only abonnement? Raadpleeg dan onze onafhankelijke sim-only vergelijker.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel