T-Mobile introduceert MB-verdeler: één databundel voor meerdere apparaten

T-Mobile heeft de MB-verdeler geïntroduceerd, met deze verdeler kun je je databundel op meerdere apparaten tegelijk gebruiken. Met de MB-verdeler is het gebruik van tethering via een draadloos netwerk niet meer nodig, mits je tweede apparaat een simkaart-sleuf heeft.

MB’s verdelen bij T-Mobile

Met de MB-verdeler kun je op maximaal twee extra apparaten gebruik maken van je databundel. Je krijgt dan een extra simkaart thuisgestuurd waarop je alleen data kunt gebruiken. Bellen is onmogelijk met de extra simkaart, maar het sturen van een SMS is wel mogelijk. Het dataverkeer wordt verrekend uit de databundel van je huidige abonnement.

De MB-verdeler is te verkrijgen voor de meeste abonnementen van T-Mobile, zowel voor huidige als nieuwe klanten. Wel moeten klanten er rekening mee houden dat de aanschaf van de twee extra simkaarten eenmalig €14,99 kost. Ook zijn er voor Basis sim abonnementen maandelijkse kosten, €4,99 voor één simkaart, €9,99 voor twee simkaarten. Bij een Stel samen & Stel bij abonnement worden geen maandelijkse kosten gerekend.

Zo werkt de MB-verdeler

Wanneer je al het dataverkeer uit je bundel hebt verbruikt, dan kun je een MB-aanvuller aanschaffen. Dit nieuwe datategoed wordt eveneens verdeeld, dit geldt ook voor de Travel & Surf passen voor internet in het buitenland. Voor het aanschaffen van de MB-verdeler kun je terecht op de ondersteuningspagina van T-mobile.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel