T-Mobile Oneindig Online abonnement wordt fors goedkoper; wel daglimiet

Telecomprovider T-Mobile heeft wijzigingen aangekondigd voor haar Oneindig Online abonnement. Hiermee kan onbeperkt gebruik gemaakt worden van mobiel internet. De abonnementsvorm wordt goedkoper, maar krijgt wel een daglimiet.

T-Mobile Oneindig Online

T-Mobile kwam deze zomer met het Oneindig Online abonnement. Al snel stuitte de nieuwe abonnementsvorm op veel kritiek. Zo zou de provider beperkingen op willen leggen voor bijvoorbeeld de videoresolutie/kwaliteit en werd tethering geblokkeerd. Voor het Oneindig Online abonnement komt T-Mobile nu met grote wijzigingen.

Prijsverlaging

De grootste wijziging is de tariefverlaging. Waar het abonnement nu nog 90,00 euro per maand kost, gaat dit vanaf 17 oktober 70,00 euro per maand kosten. Om te voorkomen dat klanten het abonnement als vervanging gaan zien voor het vaste abonnement thuis, hanteert T-Mobile wel een daglimiet.

Lees ook: Alles over 4G: frequenties, banden en de techniek

Daglimiet (zonder limiet)

Het daglimiet is 5GB. Wanneer je dit hebt bereikt, kan je dit wel onbeperkt en zonder extra kosten ophogen met telkens 1GB. Dit kan je doen via My T-Mobile en de My T-Mobile app. Wanneer je ook deze gigabyte hebt opgemaakt, kan je opnieuw op dezelfde manier het daglimiet aanvullen met 1GB.

Beperkingen

T-Mobile laat weten dat er geen verdere beperkingen gelden. Zo wordt de videoresolutie en videokwaliteit niet aangepast en gelden er geen restricties in het kiezen van het apparaat waarmee je het abonnement gebruikt. Goed nieuws is er ook voor huidige klanten met een bestaand Oneindig Online-abonnement. Zij worden automatisch overgezet naar het lagere tarief. Het Oneindig Online abonnement kan afgesloten worden via de website van T-Mobile. De lagere prijs geldt vanaf 17 oktober 2016.

Lees ook

Reageer op dit artikel