Telfort komt met nieuwe bundels voor mobiel abonnement

Telecomprovider Telfort heeft vandaag nieuwe abonnementen aangekondigd. De nieuwe abonnementen van de dochter van KPN zijn al direct af te sluiten. Met de nieuwe mobiele bundels wil de provider het eenvoudiger maken om een passende bundel te kiezen. De abonnementen zijn inclusief 4G-internet.

Telfort mobiele bundels

De mobiele abonnementen van Telfort zijn veranderd. Waar je tot vandaag nog zelf je abonnement samen kon stellen, is dat nu verleden tijd. Vanaf vandaag kunnen consumenten kiezen uit vijf bundels. Volgens Telfort maken de nieuwe Telfort Mobiel bundels het kiezen van het juiste abonnement makkelijker en sneller. Ook zou in de praktijk 80 procent van de klanten kiezen uit samengestelde bundels.

Voor degenen die alleen gebruik willen maken van een mobiel abonnement om mee te bellen, is er een bundel met 300 minuten en onbeperkt SMS’en. Deze kost 8,00 euro per maand. De duurste abonnementsvorm is 27,50 euro per maand. Met deze bundel heb je 3000MB, onbeperkt bellen en onbeperkt SMS. Hieronder kan je de nieuwe abonnementen van Telfort bekijken.

Telfort mobiele bundels

Bij de bundels met internet is 4G gratis. Eerder moest hier nog 5,00 euro per maand extra voor neergelegd worden. Overigens zijn dit wel de prijzen zonder toestel. Afhankelijk van het gekozen toestel betaal je mogelijk nog wel extra voor een abonnement in combinatie met een telefoon.

Tegoed drie maanden houdbaar

Vrij uniek aan de abonnementen van Telfort is dat het beltegoed niet aan het einde van de maand vervalt. Je kunt je tegoed twee maanden meenemen, waardoor het tegoed drie maanden houdbaar is. Telfort geeft iedere klant nog een extra voordeel. Bij een lang telefoongesprek betaal je alleen de eerste tien minuten. Na de tiende minuut bel je de rest van dat gesprek gratis.

De nieuwe abonnementen van Telfort zijn vanaf nu beschikbaar via de website van Telfort.

Lees ook: Alles over 4G: frequenties, banden en de techniek

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel