Provider Youfone verhoogt 4G-internetsnelheid

Youfone heeft haar 4G-internetsnelheden flink verhoogd en brengt tegelijkertijd kleine wijzigingen aan in het aanbod. Youfone is een sim-only provider opererend als virtuele provider op het netwerk van KPN.

Snel internetten bij Youfone

De wijziging houdt in dat het downloaden van bestanden nog sneller gaat als je van een sim-only abonnement bij Youfone gebruik maakt. De downloadsnelheid is gewijzigd van 50 Mbit/sec naar 256 Mbit/sec. Ook het uploaden van bijvoorbeeld Snaps en foto’s gaat nog sneller, met maximaal 150 Mbit/sec.

Youfone heeft tevens een aantal kleinere databundels geschrapt, 500 en 700 MB zijn niet meer verkrijgbaar. Ook de 5GB bundel is vervangen door een 6GB bundel. Bij de 3G bundels blijft de snelheid bij de provider ongewijzigd, zo is terug te vinden op de website van Youfone. Bundels zijn bij de provider maandelijks opzegbaar, mits je deze keuze maakt.

Providers kunnen dergelijke snelheden halen door gebruik te maken van Carrier Aggregation, hierbij worden diverse frequenties gecombineerd om hogere snelheden te kunnen behalen. Meer over 4G vind je in onze 4G-special!

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel