Provider Ben verdubbelt internet en minuten voor dezelfde prijs

Telecomprovider Ben heeft een interessante promotie lopen waarbij de bundels een dubbel aantal belminuten en MB’s telt voor hetzelfde geld. De aanbieding is geldig voor nieuwe klanten en Ben-klanten die verlengen.

Ben

De provider Ben, dochter van T-Mobile verlengt kosteloos de bundels voor nieuwe en verlengende klanten. De promotie waarbij bundels zonder extra kosten worden verdubbelt geldt voor zowel sim-only abonnementen als voor contracten met een toestel. De verdubbeling geldt voor de gehele contractperiode. Daarbij maakt het bij een sim-only abonnement niet uit of het abonnement 1 maand of 24 maanden duurt.

De verdubbeling zorgt er voor dat je in plaats van 100 minuten, 200 minuten krijgt en 1000 MB in plaats van 500 MB. Voor 2,00 euro per maand extra krijg je ook toegang tot het 4G-netwerk van Ben. Hiervoor maakt Ben gebruik van het T-Mobile netwerk. Mocht je interesse hebben in een abonnement bij Ben, dan vind je alle informatie op de website van Ben. Ook kan je via onze uitgebreide tool kan je abonnementen en sim-only vergelijken.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel