Nieuwe abonnementen Vodafone vanaf vandaag verkrijgbaar

Vanaf vandaag kan je kiezen uit de nieuwe Vodafone abonnementen. De abonnementen werden in maart aangekondigd en kregen de namen Start, Smart, Red en Black mee. Bij verschillende abonnementen is het mogelijk om drie maanden lang te kijken hoeveel internet je eigenlijk nodig hebt, zodat je een passende internetbundel kan kiezen.

Nieuwe Vodafone abonnementen

In maart kondigde de rode provider de nieuwe Vodafone abonnementen aan. Deze abonnementen zijn vanaf vandaag, 4 april, verkrijgbaar. Bij een Smart, Red en Black abonnement kan je drie maanden onbeperkt mobiel internet gebruiken, dus niet bij de Start abonnementen. Op deze manier wil Vodafone klanten de mogelijkheid geven om te kunnen bepalen hoeveel data ze nodig hebben. Volgens Vodafone weten veel klanten niet hoeveel internet ze per maand verbruiken. Na drie maanden kan je als klant zonder kosten de databundel naar boven en beneden aanpassen.

Zoals in maart bekend werd gemaakt kan je nu bij een sim-only abonnement er voor kiezen om later nog je abonnement uit te breiden met een toestel. Die kan je dan in één keer betalen, of in termijnen. Voor klanten die al een abonnement bij Vodafone hebben lopen, verandert er niks. Alleen nieuwe klanten en klanten die kunnen verlengen bij de provider moeten kiezen uit de nieuwe abonnement-plannen. Kies je voor Vodafone Start met 0 MB internet, dan kan je geen gebruik maken van de My Vodafone-app.

We hebben hieronder de verschillende abonnementen van Vodafone die vanaf vandaag ingaan voor je op een rij gezet.

Vodafone Start 150 minuten, onbeperkt sms binnen NL 0 MB

500 MB

1GB

€7,50

€12,50

€16,00

Vodafone Smart 150 minuten, onbeperkt sms binnen NL 1,5 GB

5 GB

€21,00

€25,00

Vodafone Red Onbeperkt bellen en sms’en binnen NL 1,5 GB

5 GB

12GB

€26,00

€30,00

€36,00

Vodafone Black Onbeperkt bellen en sms’en in binnen- en buitenland, 100 min bellen vanuit Nederland naar buitenland 25 GB en 2GB in voordeellanden €89,00

De prijzen van de abonnementen zijn nog exclusief de keuze van een toestel. In onze abonnementen vergelijker zie je precies welk abonnement voor jou het beste is. Daarnaast vind je in onze sim-only vergelijker precies welk sim-only abonnement het meest interessant is voor jou.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel