Vodafone kondigt nieuwe abonnementen aan: Start, Smart, Red en Black

Vodafone heeft zojuist nieuwe abonnementen aangekondigd. Het gaat om de abonnementen Vodafone Start, Smart, Red en Black. De provider wil klanten ervaren van hoeveel data ze nou eigenlijk per maand nodig hebben. Afhankelijk daarvan kan je als consument het juiste abonnement kiezen.

Vodafone abonnementen

Vodafone introduceert nieuwe abonnementen die vanaf 4 april zullen ingaan. Er zijn vier abonnement-soorten waar je uit kunt kiezen; Start, Smart, Red en Black. Bij de laatste drie krijgen klanten drie maanden lang onbeperkt internet tot hun beschikking. Tijdens deze drie maanden kan je zo bepalen hoeveel data je nodig hebt voor de rest van je contract. Een groot deel van de consumenten weten niet precies hoeveel data ze nodig hebben per maand, waardoor deze stap van Vodafone handig kan zijn. Na die drie maanden kan je zonder extra kosten de bundel naar boven of naar beneden aanpassen. Bij alle abonnementen krijg je toegang tot het 4G-netwerk.

Kies je voor een sim-only abonnement bij Vodafone, dan kan je later het abonnement nog voortzetten met een smartphone. Je kunt op dat moment bepalen of je het toestel in één keer wilt betalen of in termijnen. DroidApp zet voor jou de nieuwe abonnementen voor je hieronder in een duidelijk overzicht.

Nieuwe Vodafone abonnementen

Vodafone Start 150 minuten, onbeperkt sms binnen NL 0 MB

500 MB

1GB

€7,50

€12,50

€16,00

Vodafone Smart 150 minuten, onbeperkt sms binnen NL 1,5 GB

5 GB

€21,00

€25,00

Vodafone Red Onbeperkt bellen en sms’en binnen NL 1,5 GB

5 GB

12GB

€26,00

€30,00

€36,00

Vodafone Black Onbeperkt bellen en sms’en in binnen- en buitenland, 100 min bellen vanuit Nederland naar buitenland 25 GB en 2GB in voordeellanden €89,00

Goed om te weten is dat bij het Start-abonnement met 0MB geen gebruik gemaakt kan worden van de My Vodafone-app. Bij de andere varianten van de Smart-bundels kan dit wel. Bij de Start-bundels kan je niet je bundel uitbreiden met extra databundels en krijg je dus ook niet de drie maanden onbeperkt data. De Red en Black-abonnementen zijn voorzien van 25GB Backup+ opslagruimte en bij Black is Napster en TV Anywhere inbegrepen.

De nieuwe Vodafone-abonnementen zijn vanaf 4 april 2016 verkrijgbaar. Tot die tijd blijven de huidige abonnementen van kracht. Voor klanten die nu gebruik maken van de huidige of eerdere abonnementen verandert er niets. Alleen wanneer je vanaf 4 april een abonnement bij Vodafone wilt afsluiten of wilt verlengen, dien je gebruik te maken van één van de nieuwe abonnementen.

Tip: Uitgebreide, onafhankelijke abonnementen-vergelijker

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel