T-Mobile laat voortaan iedereen netwerk gratis en vrijblijvend testen

In november kwam T-Mobile met de mogelijkheid om nieuwe klanten het netwerk te laten testen. Was je niet tevreden; dan kon je zonder problemen overstappen naar een andere provider. T-Mobile laat nu weten dat ‘Test ons nu’ de standaard wordt en geeft iedereen de mogelijkheid om het netwerk gratis te proberen.

T-Mobile ‘Test ons nu’

In november 2015 lanceerde telecomprovider T-Mobile de mogelijkheid voor nieuwe klanten om het 4G-netwerk van de provider te testen. De provider wil hiermee dat klanten een weloverwogen en eerlijke keuze kunnen maken in het netwerk. T-Mobile is met ‘Test het nu’ de eerste provider in Nederland die de consument de mogelijkheid geeft het T-Mobile-netwerk te testen voordat je direct 1 of 2 jaar vast zit aan een abonnement.

T-Mobile laat weten dat je de eerste maand nergens aan vast zit. Mocht je een abonnement hebben afgesloten inclusief een toestel, dan is dit ook geen probleem. Binnen die maand kan je zonder probleem overstappen en het toestel ook weer inleveren bij T-Mobile. Volgens de provider heeft T-Mobile inmiddels 99 procent van Nederland gedekt met 4G. In de afgelopen jaren heeft T-Mobile meer dan 7000 nieuwe 4G-masten geplaatst in Nederland.

Iedereen kan eenmalig gebruik maken van ‘Test het nu’. Ook de betaalde aansluitkosten en eventuele bijbetaling voor de smartphone worden door T-Mobile terugbetaald, net als de thuiskopieheffing. Wel dient de smartphone compleet, functionerend en onbeschadigd te zijn bij het terugsturen.

De T-Mobile ‘Test ons nu’ actie is geldig via de website van T-Mobile, de T-Mobile Shops of online winkels zoals Belsimpel en Mobiel.nl.

Tip: onafhankelijk sim-only abonnementen vergelijken

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel