T-Mobile laat klanten internetten in EU uit eigen bundel

T-Mobile laat klanten per direct gebruik maken van de mogelijkheid om binnen de Europese Unie te internetten vanuit hun eigen bundel. DroidApp berichtte eerder hier al over, en vanaf vandaag biedt T-Mobile deze functionaliteit aan. Eerder kwamen Vodafone, Tele2 en KPN al met aanpassingen in de datatarieven.

T-Mobile: internetten in het buitenland

Klanten van T-Mobile kunnen vanaf vandaag, 4 april, mobiel internetten in de EU vanuit hun eigen bundel. De provider laat weten dat vanaf vandaag maximaal 250 MB per maand hiervoor uit de bundel gehaald mag worden. Dit is afhankelijk van de databundel die je in Nederland hebt. Wanneer je meer dan het maximum toegestane MB wilt verbruiken, kan je een Travel & Surf pas aanschaffen.

De nieuw stap van T-Mobile is geldig voor nieuwe en bestaande klanten met een Stel Samen & Stel Bij abonnement bij de provider. Hieronder zie je hoeveel MB je mag gebruiken bij welke actieve databundel.

T-Mobile internet buitenland

Marco Kind, commercieel directeur bij T-Mobile laat het volgende weten;

“T-Mobile vindt het niet meer van deze tijd dat klanten zich zorgen moeten maken over internetkosten bij het gebruik van hun smartphone zodra zij de grens overgaan binnen de EU. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zonder ‘datastress’ kunnen reizen. Ook voor klanten die in grensgebieden wonen is dit belangrijk. Daarom bieden wij standaard élke maand een bepaalde hoeveelheid MB’s uit de internetbundel aan voor gebruik binnen de EU. Na ‘Bellen zoals thuis’ is dit de volgende doorbraak van T-Mobile om klanten meer vrijheid en flexibiliteit te geven”.

Zoals gezegd is het vanaf vandaag mogelijk voor de T-Mobile abonnementen “Stel Samen & Stel Bij” om internetten in het buitenland vanuit je eigen bundel.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel