Telfort: geen toeslag meer voor 4G, maar niet voor bestaande klanten

Degenen die na 2 mei 2016 een abonnement af hebben gesloten bij Telfort, hoeven niet langer meer bij te betalen voor toegang tot het 4G-netwerk. Telfort biedt voortaan bij nieuwe klanten en verlengingen 4G automatisch aan. De bundel had een toch wel hoge prijs in vergelijking met andere providers die 4G aanbieden.

Telfort

Telecomprovider Telfort rekent geen kosten meer voor de toegang tot 4G internet. Klanten die voor 2 mei 2016 hun abonnement hebben verlengd of hun abonnement bij de provider hebben afgesloten, moeten nog wel betalen om 4G te krijgen. Klanten die na 2 mei een nieuwe abonnement hebben afgesloten of hebben verlengd, kunnen 4G zonder de ‘InternetVersneller’ bundel gebruiken.

Toegang tot 4G

De bundel die tot voor kort voor 4G erbij afgesloten moest worden, had een bedrag van 5,00 euro per maand. Wanneer je als klant niet voor deze bundel koos, kreeg je enkel toegang tot het 2G- en 3G-internet. Telfort is dochter van KPN waardoor klanten van Telfort bellen en internetten via het netwerk van KPN.

Telfort heeft internetbundels met 500 MB, 1000 MB en 2500 MB voor abonnementen met smartphone. Voor sim-only klanten is er naast deze drie bundels ook een bundel met 125 MB beschikbaar. DroidApp heeft eerder een uitgebreid artikel geschreven over 4G en alles wat je hierover moet weten.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel