Telfort brengt zeer strakke update uit voor Mijn Telfort-app

Telecomprovider Telfort heeft een compleet vernieuwde Android-app uitgebracht in de Play Store. De Mijn Telfort app is aangekomen bij versie 3.0 en voorzien van een compleet fris, vernieuwd design. Daarnaast heeft Telfort verschillende nieuwe functies toegevoegd.

Mijn Telfort 3.0

De Mijn Telfort 3.0 app is uitgebracht voor Android. Wat direct opvalt is de compleet vernieuwde vormgeving die is doorgevoerd. De toepassing is voorzien van een lik Material Design-verf en heeft daarnaast ook andere verbeteringen meegekregen.

Mijn Telfort app 3.0

Functionaliteit

Met de Mijn Telfort app kan je vanaf nu snel 4G- aan- en uitzetten. Ook krijgen klanten van Telfort de mogelijkheid om internet, bel- en sms-bundels naar boven of beneden aan te passen. Mochten je MB’s op zijn, dan kan je via de app ‘Extra Internet’ aanschaffen en ook kun je buitenlandbundels bestellen. De kosten die buiten de bundel vallen worden nu ook in de app getoond, net als het verbruik van buitenlandbundels en onbeperkte bundels. Tot slot kan ook de volledige factuur bekeken worden in de Mijn Telfort app.

Telfort laat weten dat het vanaf volgende maand mogelijk is om de Mijn Telfort app te gebruiken als je geen internetbundel hebt, of als je in het buitenland zit zonder buitenlandbundel. Op deze manier wil Telfort het voor klanten mogelijk maken om sneller data aan te schaffen of om andere handelingen via de app te doen. De app is toegankelijk met een pincode.

Downloaden

Je kunt de Telfort app downloaden via onderstaande button.

Mijn Telfort
Mijn Telfort
Ontwikkelaar: Telfort
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel