MijnKPN app laat gebruikers openstaande facturen betalen

KPN heeft de MijnKPN-app uitgebreid met een aantal nieuwe mogelijkheden. Naast de mogelijkheid om sneller de extra opties te bereiken, kan je ook voortaan openstaande facturen betalen via de applicatie. Met de MijnKPN app krijg je inzicht in de abonnementen of prepaid-aansluiting die je hebt bij de provider.

MijnKPN app

Klanten van telecomprovider KPN kunnen vanaf nu gebruik maken van een aantal nieuwe functies in de MijnKPN app. Klanten die bij KPN ook Internet & Bellen en/of TV afnemen kunnen openstaande facturen via de MijnKPN app betalen. Het betalen van de factuur gaat direct via iDeal. Openstaande facturen voor mobiele abonnementen kunnen -nog- niet via de applicatie voldaan worden.

MijnKPN extra opties

In het menu van de applicatie heeft KPN een extra onderdeel toegevoegd; de extra opties. In dit overzicht kan je snel een bepaalde bundel activeren zoals internetten in het buitenland of een andere bundel voor je abonnement. De update van MijnKPN voor Android kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

MijnKPN
MijnKPN
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel