Telfort-klanten kunnen voortaan Play Store aankopen betalen via factuur

Het betalen van applicaties, games en andere content uit de Google Play Store kan voortaan ook voor klanten van Telfort op rekening. Eerder boden verschillende andere providers al de mogelijkheid aan om aankopen uit de Play Store af te rekenen via de maandelijkse factuur.

Telfort

Telecomprovider Telfort maakt het mogelijk om aankopen die je wilt doen uit de Play Store te betalen via je maandelijkse factuur. Eerder kwamen andere providers zoals KPN, T-Mobile en Vodafone al met de mogelijkheid om de aanschafkosten van apps, games, films, muziek en andere content te betalen via je abonnementskosten.

Google Play Store

Met de komst van deze mogelijkheid hebben Telfort-klanten niet langer meer een creditcard, PayPal-account of Play Gift Card nodig om betaalde apps te kopen in de Play Store. Elke maand worden de kosten voor apps en in-app aankopen die je aanschaft gefactureerd op de maandelijkse factuur die je van Telfort krijgt.

Om te betalen via je factuur geldt een maximumbedrag van 20 euro per aankoop. Dit mag maximaal 150 euro per kalendermaand bedragen. Wanneer je niet van betalen via je telefoonrekening gebruik wil maken, kan je via de klantenservice de blokkade activeren voor betalen via factuur. Overigens werkt het betalen van Play Store aankopen alleen voor klanten met een abonnement van Telfort en niet voor prepaid-klanten.

Wil je voortaan apps afrekenen via je telefoonrekening? Lees dan: Tip: apps in de Play Store betalen via je telefoonrekening

Lees ook

Reageer op dit artikel