Google Play Gift Card vanaf vandaag te koop in Nederland

Eindelijk is het dan zover, de Google Play Gift Card is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland. In verschillende omringende landen is de cadeaubon voor de Play Store al langere tijd beschikbaar, waaronder bij in België en Duitsland. De Play Gift Card is in verschillende waardes te koop bij de winkelketen Primera.

Google Play Gift Card

Vanaf vandaag, 16 oktober, is eindelijk de Google Play Gift Card te koop in Nederland. De cadeaukaart voor aankopen in de Play Store was eerder al beschikbaar in België en verschillende andere landen. Vreemd genoeg was dit nog niet het geval in ons eigen land. Begin september was daar het moment dat winkelketen Primera bekend maakte dat de Google Play Gift Card in Nederland uitgebracht zou gaan worden.

Google Play Gift cards

Dankzij de Google Play Gift Card heb je geen creditcard meer nodig om content uit de Play Store aan te schaffen. Wel is het ook mogelijk om met PayPal te betalen in de Play Store of via je telefoonrekening. Vanaf vandaag kan je bij de Primera winkels en de online winkel van Primera de Play Gift Card aanschaffen.

Je kunt de Google Play Gift Card aanschaffen voor 15, 25 of 50 euro.

Lees ook

Reageer op dit artikel