Google Play Store gaat giften en vouchers ondersteunen

In de nieuwe versie van de Google Play Store, welke onlangs werd uitgebracht, zitten een aantal nieuwe mogelijkheden verstopt. Het zal binnenkort mogelijk worden om de ander een app te schenken maar ook om vouchers in te wisselen.

De website AndroidPolice heeft het installatiebestand van de nieuwe Play Store uitgepakt. De nieuwe versie van de Google Play Store biedt een aantal mogelijkheden, die nu nog niet zichtbaar zijn in de app. Het zal in de toekomst mogelijk worden om een applicatie aan een ander te schenken. Dit kan zowel van een ontwikkelaar zijn als van een andere Android-gebruiker, zo is het vermoeden.

Google Play Store 5.1

Naast het cadeau geven van een app of game, zal de Play Store ook de mogelijkheid gaan bieden om vouchers in te wisselen. Je kan het zien als een cadeaubon, of als een kortingsbon. Een ontwikkelaar van een applicatie kan bijvoorbeeld een tegoedbon geven, of juist een beta-tester een beloning geven in de vorm van een kortingsbon. Helaas is het de bron niet gelukt om alles over de nieuwe functie helder te krijgen, maar in de code van de Play Store is bepaalde informatie wel duidelijk geworden.

Wanneer we de nieuwe functionaliteiten in de Google Play Store kunnen verwachten, is nog even afwachten. Maar wij zijn in ieder geval erg benieuwd.

via AndroidPolice

Lees ook

Reageer op dit artikel