Google Santa Tracker: klaar voor de kerst met mini games en countdown

Google heeft in de Play Store de Google Santa Tracker van een update voorzien. Met de applicatie Santa Tracker kan je voor dat de kerstperiode aanbreekt de kerstman ‘volgen’ middels een adventskalender. Daarnaast is de applicatie ook te gebruiken in combinatie met de Google Chromecast.

Sinds jaar en dag is het de normaalste zaak van de wereld (in Amerika weliswaar) om de kerstman te volgen waar hij uithangt. Letterlijk uithangt, want de kerstman komt aan met de slee met daarvoor een aantal rendieren. Als een soort adventskalender lift Google mee op het succes van de kerstman, in de vorm van de app ‘Google Santa Tracker’.

Google Santa Tracker

Google Santa Tracker is een soort van adventskalender waar ook een website bij hoort. Op de website kan je elke dag een aantal dingen doen; waaronder een spelletje spelen, informatie vinden of leuke filmpjes bekijken, die in kerststijl zijn. Zoals bij een adventskalender het geval is, mag je elke dag een vakje openen. Maar ook in de Santa Tracker applicatie kan je diverse mini-games spelen.

Santra Tracker Google

Via de Chromecast kan je de Santa Tracker ook gebruiken. Op deze manier kan je de kerstman volgen terwijl je onderuitgezakt naar de televisie kijkt.

Google Santa Tracker is ook als Chrome-extensie uitgebracht. Bekijk hier de website Santa Tracker. De Santa Tracker app van Google kan je via onderstaande button downloaden uit de Google Play Store.

Google Santa Tracker
Google Santa Tracker
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel