In beeld: grote reclamecampagne voor Google Android

Google is wereldwijd een grote reclamecampagne gestart om het besturingssysteem Android te promoten. Grote billboards, posters bij de Londense metro en op de foto met levensgrote mascottes uit Androidify. Uiteraard komt de nieuwe slogan ‘be together. not the same.’ in deze campagnes terug.

android_6

Google lijkt met een grote wereldwijde reclamecampagne flink de aandacht voor Android op te willen voeren. In Noord-Ierland kan je bijvoorbeeld op de foto met een Android-mascotte die we kennen uit de app Androidify.

android_3

In de Londense metro is Android ook aanwezig, inclusief de nieuwe slogan ‘be together. not the same.’ Grote posters moeten de aandacht trekken en mensen overtuigen van de doelgroep van Google Android.

londen-android

Op het San Pancras station in het Engelse Londen vinden we ook levensgrootte standbeelden. Station San Pancras is een station waar ook de Eurostar trein tussen Frankrijk en Londen vertrekt en aankomt.

android_5

In San Francisco vinden we in het straatbeeld ook de nodige reclame terug, met hierin de herkenbare Androidify karakters.

android_1

We zijn benieuwd of we binnenkort de Android campagne ook in Nederland terug zullen zien.

Lees ook

Reageer op dit artikel